Tuntihinnat – Muita hintoja – Maastoretket – Puolituntiset – Itsenäinen ratsastus

Maneesin tai kentän vuokra – Tilaustapahtumat – Maksuehdot, alennukset, yms.

Tuntihinnasto

Koko kausi
Syyskausi: viikot 33-5
Kevätkausi: viikot 6-32 (Välistä on laskettu pois kahden viikon vakituntitauko kesän loppupuolella, jonka ajankohta ilmoitetaan erikseen.)
Koko kausi 25 viikkoa
Irtotunti (Yksittäinen ratsastustunti ryhmän mukana tai taluttajan kanssa. Maksetaan käteisellä tunnille tullessa, tai tilille etukäteen. Katso hinnaston alta kohta ratsastustuntien maksaminen.)47 € / kerta
Rästitunnin
ratsastaminen (Maksetaan käteisellä tullessasi rästitunnille tai tilille etukäteen.)
6 € / kerta
AlkeiskurssiKausikorttialkeiskurssi 25,5 tuntia, sis. 24 tuntia ratsastusta ja 2,5 tuntia teoriaopetusta 700 € (28,00 € / tunti ja kaikki teoriat yht. 28 €). Alkeiskurssin kauden voi aloittaa mihin aikaa vuodesta tahansa, ja tunnit tasataan meidän normaaliin kausikorttiryhmiin alkeiskurssista seuraavan kausikortin alkaessa edullisimmalla kausikorttituntihinnalla.Sarjalippualkeiskurssi 12,5 tuntia, sis. 10 tuntia ratsastusta ja 2,5 tuntia teoriaopetusta 396 € (ratsastustunnit 36 € ja kaikki teoriat yht. 36 €)

Tutustumisalkeiskurssi 6,5 tuntia, sis. 5 tuntia ratsastusta ja 2,5 tuntia teoriaopetusta 240 € (ratsastustunnit 40 € ja kaikki teoriat yht. 40 €)
Ratsastustunti
vähintään kerran viikossa
Kausikortti 700 €, sis. 25 tuntia (28 € / tunti).
Jos aloitat kausikortin etuajassa, voit ostaa ylimääräiset tunnit samaan könttäsummaan kausikorttitunnin hinnalla.
Jos aloitat kausikortin myöhässä, voit joko ostaa koko kauden, ja ratsastaa jo menneet tunnit ylimääräisinä tunteina kauden aikana, tai ostaa vain kauden loput tunnit:
-jos kautta jäljellä 17-24 t 33 € / tunti
-jos kautta jäljellä 10-16 t 38 € / tunti
-jos kautta jäljellä alle 10 t 43 € / tunti
Sarjalippu vähintään 10 tuntia, 38 € / tunti, voimassa tuntien määrän viikkoja ja rästitunnit käydään erikseen varattuina aikoina.

Sarjalippu 5-9 tuntia, 43 € / tunti, voimassa tuntien määrän viikkoja ja rästitunnit käydään erikseen varattuina aikoina.
Ratsastustunti
vähintään kaksi
kertaa viikossa
Toinen kausikortti samalle henkilölle
550 € (22 € / tunti)
Kolmas kausikortti samalle henkilölle
425 € (17 € / tunti)
Jos aloitat kausikortin etuajassa, voit ostaa ylimääräiset tunnit kausikorttitunnin hinnalla.
Jos aloitat kausikortin myöhässä, voit ostaa koko kauden, ja ratsastaa jo menneet tunnit ylimääräisinä tunteina kauden aikana.
Toinen viikkotunti (tai esim. ajo- tai maastakäsittelytunti) kausikorttilaiselle 26 € / tunti, vähintään 10 tuntia kerralla maksaessasi 24 € / tunti, voimassa tuntien määrän viikkoja
Toinen viikkotunti (tai esim. ajo- tai maastakäsittelytunti) sarjalippulaiselle yhden vakituntisi hinta – 2 €, vähintään 10 tuntia kerralla maksaessasi yhden vakituntisi hinta – 5 €, voimassa tuntien määrän viikkoja
Ratsastustunti
vähintään joka
toinen viikko
Sarjalippu vähintään 10 tuntia, 43 € / tunti, voimassa kaksi kertaa tuntien määrän viikkoja

Muut palvelut

Talutuslenkki 15 min 22 €, 30 min 37 €
Teoria- tai hevostaitotunti vakituntilaiset 17 €, muut 25 €, hoitajat puoleen hintaan. Voit osallistua esim. alkeiskurssin teoriatunneille, jos et ole aloittanut meillä ratsastusta!
Maastakäsittely ja ajaminen ryhmän mukana 47 € / 60 min ja 37 € / 30 min. Vakituntilaiset: toisen viikkotunnin alehinta (tai voit tehdä osan ratsastustunneistasi ajaen tai ohjasajaen).
Teemapäivä tallilla 5 tuntia, esim. klo 11-16, esim: Poniretkipäivä, Ponitallipäivä, Aikuisten hepparetkipäivä, Aikuinen ja lapsi hepparetkipäivä, Tutustu hevoseen -päivä, Takaisin satulaan -päivä, Toivepäivä ym. 90 €, vakiratsastajat 75 €

Intensiivikurssi 5 vrk ma-pe 260 €, vakiratsastajat (= kurssin aikaan voimassa oleva kausi tai sarjalippu) 220 €.
Kellonajat ma ja pe (tai jotkut muut sovitut teoriatuntipäivät) klo 15-19 ja ti-to klo 16-19 (alkeisintensiivillä maanantaisin aloitetaan jo klo 14.30) ja ti-to 16-19.

Päiväleiri 5 vrk ma-pe klo 14-19 350 €, vakiratsastajat (= leirin aikaan voimassa oleva kausi tai sarjalippu) 270 €.
ma-pe klo 10-15 (tai 9-14) 370 €, vakiratsastajat 320 €

Yöleiri 5 vrk 550 €
Alennukset:
-vakiratsastajilta (vähintään leiriä edeltäneet 6 kk Millitallilla vakituiseen kausikortilla tai sarjalipulla ratsastaneilta) 500 €
-hoitajilta (vähintään leiriä edeltäneet 6 kk Millitallilla hoitaneilta) 500 €
-vakiratsastaja-hoitajilta (vähintään leiriä edeltäneet 6 kk Millitallilla kausikortilla tai sarjalipulla ratsastaneilta ja hoitaneilta) 450 €
Istunta- ja tasapainoharjoitukset liinassa 30 min 74 € ja 60 min 94 €. 
Vakiratsastajalle kaksi kertaa normaalin ryhmätuntisi hinta.

Vikellys 30 min 74 € ja 60 min 94 €
Vakiratsastajalle kaksi kertaa normaalin ryhmätuntisi hinta.
Vikellys ryhmälle 225 € / tunti, maksu jaetaan osallistujien kesken
Yksityistunti (= yksityisopetusta) millä vain teemalla, on aina kaksi kertaa normaalin ryhmätunnin hinta. Hinnat irtotuntina 30 min 74 € ja 60 min 94 €.
Irtotunti pienryhmälle kahdelle – neljälle on yksityistunnin hinta (94 €) ensimmäisestä ja irtotunnin hinta (47 €) toisesta – neljännestä osallistujasta.
Yksityistunnit on mahdollista ostaa myös kausikorttina tai sarjalippuna, jolloin kausikortin tai sarjalipun hinta on kaksi kertaa normaalin ryhmätunnin hinta.
Pienryhmätunneille voi ostaa minkä tahansa saman kausikortin tai sarjalipun kuin normaaleillekin tunneille. Tuntihinnat pienryhmiin ovat aina 1,5 kertaa normaalitunnin hinta.

Maastoretket

Maastot maksetaan tilille vuorokauden sisällä siitä, kun minimiosallistujamäärä on täyttynyt ja maasto varmistunut. Jos et pääse osallistumaan, varattu maasto pitää perua viimeistään kaksi vuorokautta aiemmin. Jos perut alle kaksi vuorokautta, mutta vähintään vuorokauden aiemmin, maastosta pitää maksaa puolet. Jos perut myöhemmin kuin vuorokausi aiemmin, maasto pitää maksaa kokonaan. Jo maksetun maaston maksua ei palauteta, mutta viimeistään kaksi vuorokautta aiemmin peruessaan sen saa käyttää kuukauden sisällä vastaavaan hintaiseen tai edullisempaan maastoon.

1 tunnin maastoretki (tarvittaessa taluttaja) 47 €Vakiratsastajalta toisen viikkotunnin alehinta
2 tunnin maastoretki77 €Vakiratsastajalta kahden vakituntisi hinta – 5 €
4 tunnin maastoretki145 €Vakiratsastajalta neljän vakituntisi hinta – 10 €

Puolituntiset

Puolen tunnin hinnat pienille tenaville ja muille jotka eivät jaksa ratsastaa koko tuntia (yleensä n. 3-4 vuotiasta ylöspäin jaksavat hyvin jo koko tunnin) 

Koko kausi Syyskausi viikot 33-5. Kevätkausi viikot 6-32 (Välistä on laskettu pois kahden viikon vakituntitauko loppukesästä, jonka ajankohta ilmoitetaan erikseen.)Koko kausi 25 kertaa
Puoli tuntia irtotuntina Yksittäinen puolituntinen ryhmän mukana tai taluttajan kanssa. Maksetaan käteisellä tunnille tullessa, tai tilille etukäteen. Katso hinnaston alta kohta ratsastustuntien maksaminen.37 € / kerta
Puoli tuntia vähintään kerran viikossaKausikortti puolituntia 550 €, sis. 25 puolituntista (22 € / puoli tuntia).
Jos aloitat kausikortin etuajassa, voit ostaa ylimääräiset tunnit kausikorttitunnin hinnalla.
Jos aloitat kausikortin myöhässä, voit ostaa koko kauden, ja ratsastaa jo menneet tunnit ylimääräisinä tunteina kauden aikana.
Sarjalippu vähintään 10 puolituntista, 32 € / puolituntia, voimassa tuntien määrän viikkoja ja rästitunnit käydään erikseen sovittuina aikoina.

Sarjalippu 5-9 puolituntista, 35 € / puolituntia, voimassa tuntien määrän viikkoja ja rästitunnit käydään erikseen sovittuina aikoina.
Puoli tuntia vähintään joka toinen viikkoSarjalippu vähintään 10 puolituntista, 35 € / puoli tuntia, voimassa kaksi kertaa tuntien määrän viikkoja

Itsenäinen ratsastus eli vuokraus

Koko kausi Syyskausi: viikot 32-5 Kevätkausi: viikot 6-31Koko kausi 26 kertaa
Yksittäinen kerta37 € / kerta. Kausikorttilaiselle 26 € / kerta
Ratsastus vähintään kerran viikossaKausikortti 520 €, sis. 26 kertaa (20 € / kerta)Vähintään 10 kertaa kerralla maksaessasi 27 € / kerta, voimassa tuntien määrän viikkoja
Ratsastus vähintään kaksi kertaa viikossaKausikortti 936 €, sis. 52 kertaa (18 € / kerta)Vähintään 20 kertaa kerralla maksaessasi 24 € / kerta, voimassa puolet tuntien määrästä viikkoja
Ratsastus vähintään kolme kertaa viikossaKausikortti 1170 €, sis. 78 kertaa (15 € / kerta)Vähintään 30 kertaa kerralla maksaessasi 20 € / kerta, voimassa kolmanneksen tuntien määrästä viikkoja

Maneesin tai kentän vuokra

Ratsastustuntien ulkopuolella, edellyttää että kasat siivotaan itse maneesista, kentältä, tallin ympäristöstä ja Suonsilmäntieltä, sekä käytetyt esteet korjataan pois, valot sammutetaan maneesista tai kentältä jne. korjataan jälkensä. 

Koko kausi
Syyskausi: viikot 32-5
Kevätkausi: viikot 6-31
Koko kausi 26 viikkoa
Yksittäinen tunti25 € / tunti. 60 € / tunti, kun kokonaan omassa käytössä
Koko kausi, kerran viikossa260 €, sis. 26 kertaa (12 € / tunti). 780 € kun kokonaan omassa käytössä (30 € / tunti)
Koko kausi, kaksi kertaa viikossa416 €, sis. 52 kertaa (8 € / tunti). 1040 €, kun kokonaan omassa käytössä (20 € / tunti)
10 kertaa, voimassa 10 viikkoa150 € (15 € / tunti). 300 €, kun kokonaan omassa käytössä (30 € / tunti)
20 kertaa, voimassa 10 viikkoa200 € (10 € / tunti). 480 €, kun kokonaan omassa käytössä (24 € / tunti)

Talutusratsastus tai ponikärryajelu

tallin ulkopuolisissa ja tallille tilatuissa tapahtumissa

Lähtömaksu 94 € / tapahtuma max. 25 km päässä olevat keikat. Pidemmällä olevat tapahtumat sopimuksen mukaan.(Lähtömaksua ei veloiteta jos talutus tai ajelu tapahtuu meillä kotona.)
Tuntimaksu 1. ponilta / hevoselta 94 € / tunti ja 2. sekä useammilta
poneilta / hevosilta 47 € / lisäponi tai -hevonen / tunti.

Ratsastustuntien maksaminen

Ratsastuksesi voit maksaa käteisellä ensimmäiselle tunnille tullessasi, tai pankkitilillemme etukäteen, kauden, sarjalipun ja alkeiskurssin kokonaan ennen ensimmäistä tuntia. Jos maksat pankkiin, tuo kuitti tai nettipankin tuloste maksusta mukanasi ensimmäiselle tunnille. Merkitse tiedotusosaan selkeästi RATSASTAJAN koko nimi! Jos haluat ratsastustuntimaksustasi erillisen laskun perimme siitä laskutuslisää 5 € sähköpostilaskusta ja 10 € paperilaskusta. (Laskutuslisää ei peritä, kun maksat itse tilille ilman erikseen kirjoitettua laskua.)

Jos haluat muunlaisen maksujärjestelyn (esim. osamaksu), sovithan siitä hyvissä ajoin etukäteen. Käteisellä maksaessasi pyrithän varaamaan tasarahan!Jos et löydä hinnastosta sopivaa maksuvaihtoehtoa, voimme räätälöidä sinulle toiveittesi mukaisen.

Tiliyhteys Aktia Säästöpankki FI5440557820014646 ja tili nimellä Mirkka Lehtonen. Olemme arvonlisäverorekisterissä ja alv ratsastustunneista on 10 %, muista palveluistamme 24 %.

Peruuttaminen, ehdot ja hinnat

Jos et jatka ratsastusta heti seuraavalla viikolla uudella lipulla, sarjalippusi tai alkeiskurssin loputtua tai kausikorttilaiset seuraavalla kaudella, ilmoitathan siitä viimeistään 4 viikkoa ennen tuntiesi loppumista, eli silloin kun sinulla on vielä 4 tuntia jäljellä (mahdollisten rästituntien lisäksi), jotta voimme antaa paikkasi toiselle! Muuten pidämme ratsastuspaikkasi varattuna sinulle edelleen. Jos ilmoitat myöhemmin olet velvollinen maksamaan seuraavat neljä tuntia. Esim. jos ilmoitat vasta silloin kun sinulla on enää yksi tunti jäljellä olet velvollinen maksamaan kolme uuden kauden tai sarjalipun tuntia irtotuntihinnalla sinulle varatusta paikasta, käytätpä tunnit tai et.

Kausikortit, sarjaliput ja alkeiskurssi ovat henkilökohtaisia. Maksua ei palauteta, jos päättää jättää kauden, lipun tai alkeiskurssin kesken.

Ratsastushintojen vaihtoehtoja vertaillessanne huomioikaa, että täysimittaisten kausikorttien hinnat on laskettu niin, että ne tulevat edullisimmaksi vaihtoehdoksi, vaikka joutuisikin olemaan muutaman tunnin kaudessa pois, eikä ehtisi käyttää niitä rästitunteina. Vakituisesti ratsastavan alennuksen maastoista, kursseista, teorioista, ylimääräisistä tunneista yms. saat aina kausikortin, sarjalipun tai alkeiskurssin voimassaoloaikana. Perheen kolmannelle ja siitä eteenpäin vakiratsastajalle alennus kausikorteista ja sarjalipuista -10 %. Omalla hevosella kaikista hinnoista pois 1/3.

Saatavissa myös monenlaista valmennusta yksityisratsukoille ja hevosten koulutusta. Kysy lisää!

Millitalli pidättää oikeuden muuttaa ja muokata hintojaan sekä sopimusehtojaan.

Pidätämme oikeuden tarvittaessa harkintamme mukaan peruuttaa asiakkaan kausi tai sarja, ja palauttaa maksut käyttämättä jääneistä tunneista.